Monday, May 3, 2010

Super Bodos..

Weekend yang lepas aku duk melayari satu website.. Memang ralit je duk klik satu pic kepada satu pic, last2 pada malamnya aku telah didatangi mimpi yang ngeri (skemanya ayat aku macam karangan bebudak tahun 6 le pulak..)

Jadi aku ajak semua orang menlihat web tersebut dan sama-sama mengalami mimpi ngeri.. hahaha bukan apa, banyak sangat gambar yang boleh dikatakan agak matang untuk dipertontonkan...

Web site tersebut adalah


ada beran????

7 comments:

nani said...

memandangkan aku ni super penakuts...jd..aku mentidaks mahu mengambil risiko...cukup la dgn mimpi2 biase yg kadang blh tahan ngeri nye tu...hohohoho

Mr M said...

ala... ko masuk je dulu web tuh.. bukan ngeri ke apa, ada yang funny, ada yang kelakar... dia bagi ko pilihan la nak tgk gambar seterusnya atau tidak

nani said...

aku dh serik lepas kena dgn email game yg nan bg dulu...super bengong menterperanjatkan segala isi perut aku...

nnt aku suruh bintang mengetest dolu...klo ok br aku mempertimbangkan...hohohoho

Mr M said...

loh..ni sekadar web yg bese2 je..bukan ada kejutan apa2 pun..gmbr2 lucu ada laa..yang ko takleh tengok jangan aaa klik MORE

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

aku takottttttt...

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

hehehhehe...aku dah bukak dah... aku berannn..

Mr M said...

Tahniah kerana anda seorang yang beraaannnnn

Post a Comment