Friday, August 21, 2009

Mengisi Masa Terpakai (tajuk tak serupa bikin)


Muhammad Nur Syawal bin Mokhtar


Kena tag plak dengan Kak N selepas dia kena tag ngan adik kuda...
1) Beside ur lips, where is the favourite spot to get kissed?
lips? aku tak tau. tapi favourite spot to get kissed adalah ???? jeng jeng jeng...

2)How did u feel when u woke up this morning?
biasa je... nak gelabah pun observation tetap akan diadakan pada hari ini 3hb Sept 2009 by Mr LIM

3) Who was the last person/people you took photo with?
Cikgu S... heheheh

4) Would you consider urself spoiled?
super tidak setuju.

5) Have u ever had a best friend who was of the opposite sex?
ada.mostly laa...

6) Do you want someone to be dead?
yes!!!!

7) What does your last text message say?
Dengan sape keluar pergi bazar? ada skandal baru ke?- Nani

8) What are you thinking right now?
~aku tak siap lagi rancangan pengajaran harian esok nih.
-esok ada lagi observe yang ke4 dari Mr Lim
-esok sahur nak masak apa???
~kalau bercinta perlu ke wangi tahap gaban sampai aku yg tertido pun boleh terjaga apabila tercium bau perfume yang dia simbah kat badan tuh??? (merujuk kepada makhluk di sebelah)
-sape bakal berkongsi hidup dengan aku nanti??
-aku teringat kat sira pisang mak aku yang super kacis itu.. sangeeeta menggiurkan


Sira Pisang Yang Kacis OH

9) Do you want someone to be with you right now?
i guess aa... boringnye sorang2

10) What was the time you went to bed last night?
lepas subuh, lepas sahur sebab buat rancangan pengajaran harian untuk hari ini (tadi)

11) Where did you buy the tee you are wearing now?
baju dari Port Dickson, outing dengan batch87 yang sama2 masuk keja kat Vads dulu.. harga dia RM 15 dan glow in the dark..

12) Is someone on your mind right now?
ada. ada. ada...kot?

13) Who was the last person who text you?
nani-tanya aku kuar gi bazar dengan skandal mana...

14) TEN lucky person to do this quiz.
ntah laa.. sape gamoknyer..

1.Nani -setiakudisini.blogspot
2.Aini -bintang-bintangkesyurga.blogspot
3.Azmi (IPGM IPIS) -akubudakkampong.blogspot
4.Kak N (tapi dia sendiri dah buat..dia la suh aku buat ni)
5.Cikgu Ahmad Syukri (tapi nak ke dia layan benda2 nih?) -aku lupe blognya
6.Cikgu Baizura Anang (killjill) -lupa jugak
7.Nuna (ada ke blog?)
8.Che Anis..(kim salam kat suami.. blog anda superkacis)
9.Abuzar (tapi dia xde blog)
10.Sesiapa sahaja yang berminat...


1) Who is no. 2? Having a relationship with?
dengan suaminya- si rahmat

2) Is no. 3 a male or a female?
lelaki ini. tulen.

3) If no. 7 and no.1 get together, would it be a good?
heh. mana buleh... 2-2 pompuan. Kalo no 7 dengan tn Tanah..heheheh okey gak..

4) What is no.1 studying about?
sama macam aku. opsyen pun same..

5) When was the last time you chatted with them?
-tadi.. kak aini call ajak balik KL,
Nani call sebab nak suh amik dia kat stesen ketapi,
Azmi ym semalam,
Kak N-tadi wish gudlak untuk observe,
Ahmad Syukri- kaco aku masa aku observe
Baizura- 14 tahun lepas
Nuna-75 tahun lepas
Che Anis - masa kat Universiti
Abuzar- semalam dalam ym gak


6) Is no. 4 single?
gagagagagagga

7) Say something about no. 6
no 6 is the sixth number in numerical order, thank you

8) What do you think about no. 3 & no.5 being together?
3-laki
5-pun lelaki gak, dah ada 2 anak
-tak kacis..

9) Describe no.9
lelaki. berusia 20++ tahun. Orang pahang, keje kat Selangor, kacis, persis model kata dia, tak nah jumpa lagi, tapi macam dah kenal lama.. nak duit la dari dia.. dia minat citer2 alien, citer2 omputes kot.. heheheh

10) Do you like no. 8?
biasa2 je .. dah isteri orang

11) How about no. 10?
masalahnya sape no 10??

ok... dah post satu n3 sebelum prepare new RPH for tomorrow..


Semasa lawatan ke HUSM tempohari









1 comments:

hanis said...

6) Is no. 4 single?
gagagagagagga

oke... akak pun nak gelak jugaklah. gagagaaaaa...(gelak versi saspen).

Post a Comment