Monday, December 19, 2011

Kala Bosan

Cuti semakin berpenghujung. Tiap kali wa menjengah, tiap kali itu jugalah wa akan review semula n3s bulan lepas dan bulan 10. Banyak sangat kisah sedih dalam RYP ni. Kadang2 bila wa rasa rindu, wa akan view video ni yang pernah aku create. Video ini pulak ditayangkan semasa batch UPSR 2011 sedang ber'anjung' ilmu di Marang Village Resort n Spa. Wa pernah story kat LINK ni utk RYP dan di SINI untuk SEKEBUN wa. Yang kat Sekebun lagi banyak gambar tahu (dah terikut2 pulak gaya penggunaan CIK KAPAL)

Serius wa rindu dengan derang, bukan apa, wa rasa tahun ni kacip wa dengan diorang lain sikit. Wa banyak kongsi pengalaman ngajar tahun lepas dan wa aplikasi untuk tahun ni. Macam tahun lepas wa 1st time jumpa budak2 tahun 6, wa pun tak pandai sangat lagi nak ajar apa. Mungkin sebab tu la.

Serius bila wa tengok video yang wa create ni guna PICASA sajork, wa akan rasa sendu. Soalan yang kenapakah wa yang buat video ini adalah kerana wa saja yang duk snap sana snap sini. Maklumlah wa baru pegang kamera sendiri. Selama ni guna henpon je. Time ni wa memang xde sape2 lagi yang boleh diistilahkan sebagai WKH tapi ura-ura tuh ada la... Kalau rasa macam boleh teka, teka la.. Hehe.. muka Amirul tak banyak lagi sebab time ni memang wa dengan dia perang dingin.


video


video


Homaigod...lagi 2 minggu ke cuti ni bersisa...? Minggu depan meeting yang pertama. Wa akan tahu nasib wa, kelas mana wa akan handle, dan tahun berapa wa akan jumpa semula. Harap2 wa tak kena pegang kelas lagi la sebab wa dah ada jawatan lain lagi. Masih kekal 6G kah? Kan ada cikgu baru yang akan datang... Huhuhu...

0 comments:

Post a Comment