Wednesday, October 7, 2009

Malang Tidak Berbau.. Tapi Malang Berbau Ubat Gamat

Hari - Rabu
Tarikh - 7 Oct 2009
Time - lebih kurang 12.45 pm
Aku accident - 1st time dalam sejarah hidup aku dan melibatkan 2 buah muto
Salah aku - laju
Salah mamat sorang lagi - Dari lane kiri nak belok ke kanan direct tanpa tengok cermin sisi
Kesan dan akibat - aku mc sehari setengah. Luka dan kepedihan yang amat.
Korang tengok dan rasai la sendiri. Semoga dapat iktibar,

Lutut sewaktu pulang dari Klinik Tg Rambutan

Jari selepas dirawat

Keadaan fizikal mangsa

Keadaan fizikal mangsa 2

Kesan akibat balutan tidak kemas - 2 jam selepas kejadian

4 jam selepas berbalut, balutan dibuka supaya kapas tak melekat pada luka kering

Rawatan dari pak bidan kita (Encik BUDI)

Best kah kalo luka2 ini terdapat pada lutut anda??



Pakaian sewaktu kejadian..

Barang bukti kejadian - aku pakai 3 lapis, tu pun tercalar jugak kat atas bahu...


Ingat-ingatlah selalu.. bawak la muto macam pelesit lagi - aku nasihat diri sendiri. Esok MC, so kelas pun tak dapat nak hadir.. Hari ni memang tak kacis bagiku...

-untuk acit - kalo terbuka blog ni, senyap2 sudah, alang xde paper.. Belalang Tempur pun hanya mengalami kecalaran yang sangat minima. Sayang muto beb, tuh yang rela sambut muto dengan badan sendiri.. hahahaha.. Seluruh badan berbau ubat gamat yang sangat tidak KACISSSSSS OH

Kesempatan ini jugak ingin mengucapkan semoga sorang lagi kakak KPLI yang di saspek cikencop, ops, ciken pop supaya saspek semata-mata, bukan ciken pox, chicken chop okey gak..

Renung2kan dan selamat beramal!!!!



14 comments:

hanis said...

malang memanglah tidak berbau. huhuu... kesiannya. apapun, harap m cepat kembali normal dan buleh bergerak secara bebas dan riang ria seperti selalu-selalu... sudah mandikah ? gagagaa...

Mr M said...

soalan yang sangat tidak kacis.. berwuduk pun sekadar berkecepus sahaja.. tidak rata.. terkena air, mau runtuh satu blog dengan jeritan gue..... TIDAK KACISSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAARRRRGGGGGHHHHHH!!!!!

zulkhairy_e3 said...

alang ok x nie???

Mr M said...

okey.. no prob..

Nurulain said...

huhuhu.. udin.. lame tak dengar kabar ko... ni adik ko ni... hahaha

kecian ko huhuhu... teruk gak ek....

nani said...

nnt frame kn la kemeja, jaket koyak serta seluar yg kena kerat tu ye...buat kenangan...hari ini dlm sejarah...

Mr M said...

sapekah nurul ain??????

Nurulain said...

aku la.. kawan adasyut.. ain... huhu dah tak ingat la tu...

Mr M said...

hohoho
sangat mengingati ko ain... ye lah nama ko bukan macam aku.. sorang je dalam 1 juta.. ramai nurul ain yg aku kenal dan bakal kenal....hahahha..

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

kenapa kena uplod semua blood blood itu.. i gerun la..

aku dok sorang hari ni..
setia MC
redup MC

(ada org ngadu kat aku- hang malam tadi dapat bigmc.. hang ada banyak gulaibu)

Nurulain said...

hahaha.. ok... :)

Mr M said...

bintang- ada org ngadu dapat bigmac??? adakah org itu lelaki dan melayu???
hahahahha, dia pun menumpang setangan (instead of sekaki) semalam... bukan gulaibu, yang ni gulakakak...adiossss

Afna said...

Sadis...

Mr M said...

Yer Cik Afna.. selamat datang dan selamat mengunjungi blog ini.... Kesadisan itu datangnya dari NYA... redha je laaaa

Post a Comment