Tuesday, July 20, 2010

Fakta Auta 20 Julai

Auta - Aku tidur lambat semalam sebab melakukan research untuk pelajaran minggu depan.
Fakta - Aku tidur lambat semalam sebab excited nak tunggu hari esok (21 Julai).

Auta - Aku bangun awal hari ni untuk sembahyang subuh dan tidak tidur semula.
Fakta - Subuh aku subuh dinasour (instead of gajah) dan bangun semula dalam kul 830 sebab nak kena cari sarapan pagi.

Auta - Aku bersahaja je hari ini tanpa memikirkan hari esok.
Fakta - TAK SABAR SEBENARNYA MENTUNGGU HARI ESOK!!!!

Auta - Semua orang tau esok aku nak kemana.
Fakta - Korang tau ke?????

3 comments:

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

nk g mana??????????????????

nani said...

saye tau!!! saye tau!!! (ala2 anak murid yg excited nk menjawab soklan dlm klas)

dikesempatan ini aku nk ucapkan "Selamat Datang Ke Negeri Pahang"...hohohoho

Mr M said...

Tungggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Post a Comment