Monday, June 14, 2010

Korang guna YM tak?


Korang pakai YM kan? Mesti tau sesangat YM tu apa selain daripada maksud dia Yang Mulia.

Mari kita sama2 cuba langkah2 di bawah

Mula-mula login id

Tunggu

Pastu korang klik name sape2 dulu

Amik Imvironment (ala yang tukar bekground tu)

- Amik See All Imvironments
-Pilih Love And Friendship
-Pilih Falling Hearts

Pastu bakground korang akan jadik ala-ala pinki gitu sambil ada hearts yang jatuh melayang2.

Point aku di sini ialah, cuba korang klik butang BUZZ





Hah..terkujat??? Akan ada bibir Angelina Jolie yang besau sedang kiss korang kan.

Point aku di sini lagi ialah apa perasaan korang apabila korang tekan buzz berkali2 jam 12 tengah malam pada rakan korang yang berlawanan jantina dengan mendapat reply

"Bini aku dah tido..." sebab aku buzz kat sorang akak ni.

"Ni encik suami ke?" saja aku berbasa basi.

"A ah.." jawab beliau.."Laptop bini aku ni auto-login"

Aku dengan malu2nya menjawab."Okey la, sorry ganggu, saya pun dah nak out, esok nak sekolah "

"Okey" jawab Encik Suami.

Langsung aku offline terus tidur menggigil 40 hari 40 malam.

Sejak hari tu kalo aku nampak name beliau tengah online, aku takkan tegur dia dulu. Aku biar dia tegur aku dulu. Kalo dia diam, sah tuh laki dia yang online... hohoho...

Sebab tuh la ada Filem "Jangan Tegur". Semua tu inspirasi dari insiden yang aku alami ni.

5 comments:

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

kah kah kah.... kelako siottt.. patut hari tu dia ada kata "M buzz awk malam tadi".. aku ni buat donno jer..

heheheh.. amacam gigil kau dah kebah ke??
Ko jangan takut M nak kiss kiss.. xpe.. dia x kisah la.. ada masa tu kan, yg tengah kita ber'ym' pasal nenet kan.. dia sebelah aku je tu.. membaca sekali.. dan bertindak sebagai kaunselor sekali...

xpe.. xpe .. jangan takut.. time lepas maghrib memang PC ini aku yg punya.. had dia punya turn masa aku dengan Qn dah tdo.. iaitu larut malam.. tapi masa tu, segala YM aku ker, blog aku tgh upload ke,, semua terbiar mcm tu je... dia la pi tutup apa semua... ok, ko jangan risau..

world peace..
kelako sehh entry kau,, aku nak masukkan link dalam blog aku..
papaiii...

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

wei M..
lagi satu aku nak kata.. ko dah la follow aku buat iPhone tu.. pastu, aku masukkan 1 video, ko masukkan sekali 4.. macammana ko buat ha..??

ajarlah akakk pulakkk..
hihi..

arttt said...

wahahahaha....rileks-rileks....kelako....sapala en suami tu..wahahahaha

Mr M said...

haha...nampaknye puan isteri dan encik suami sendiri yang telah mengexplain segalanya..huhuhu...

-agak-agak kalo try kat puan isteri orang lain ok tak???

-faNtagHiRo- said...

haha kelakar je.... ^_^

Post a Comment