Sunday, June 6, 2010

Permintaan Yang Bukan-Bukan Dari Encik MYXATE

Melihat pokok yang merimbun setinggi 2 meter tu membuatkan sedikit ngeri apabila terlihat ada sekurang-kurangnya empat sarang kerengga melekat cantik pada pokok bersebelahan.

"Bring all these to your home" kata Encik Myxate kat aku. Aku ternganga.... Camne nak cabut???

Aku tengah pening ni dengan task baru Encik Myxate yang nak 2 pohon pokok yang nak dibonsaikan setinggi 2 meter itu berpindah tempat. Dari Chendering nak di bawa ke Seberang Takir. Tapi aku pasti dan yakin task itu bakal terlaksana.

Mendapat Bini Baru dari Bekas Bini Orang...

Oh ya, hari ni aku mendapat bini baru. Bekas bini Encik Myxate.. Jangan salah faham..Akhirnya laptop kesayangan beliau menjadi milik aku. Hahaha, bukan main pass-pass yer.. aku kena bayar gak la hantaran walaupun separuh harga.

Ketensenan kadang-kadang membuatkan kita terasa kacak...betul tak??

5 comments:

faila illias said...

kelakar le...

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

agak kurang paham.. siapa en itu?? termacam hampeh..

Mr M said...

Heheh, he is my encik big bro...

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

oo.. aku igtkan guru besau kau.. sori..

Mr M said...

ohoho..jarak dari chendering ke Seb Takir macam dari IPIP ke medan Kid pergi dan balik..bayangkan ler......

Post a Comment