Friday, June 4, 2010

Sikit-Sikit Fatin

Tengah duk syok menulis di white board dan selepas cakap "Very Good, Fatin.." kerana beliau telah menjawab soalanku dengan betul, kedengaran suara kecil dari belakang....

"Sir ni, sikit-sikit Fatin, asyik-asyik Fatin..bila nak sebut nama saya nyer???"

Aku berpaling, rupa-rupanya Alia menyembunyikan muka di belakang Fatihah.

Aku wat muka tak bersalah... aku tengok Fatin pun wat muka seposen...

Aku pun balas balik... "Ala..lagipun nama gelfren cikgu Fatin gak!!"

Semua budak kata "Ooooo"

Kali ni aku tengok muka Fatin dah jadik singgit..

-budak darjah 3

**Kepada Fatin tuh, nak ke beliau jadik gelfren aku???

4 comments:

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

MMMMMMMmmmm... hang suruh bebudak sekolah pegang Redup Yang Panjang ke?????
ceh, sungguuuhhh menggunakan hak asasi kanak kanak...

Mr M said...

Diorang ni cakap je nak amik gambar, pegang tikus pun tak kisah.. yang penting - interframe.
Dorang ingat huruf yang diorang pegang tu tak bermakna...hahaha

4 Al Ghazali yang kusayang dan mensayangiku..

apizblur said...

Din,Cakap balik, "Very bad, Alia!!!"

Mr M said...

Kalo cakap camtu Alia rasa cambest ke? hehehe

Post a Comment