Sunday, May 22, 2011

Bengang 3 dan 4


Bila aku dah stat citer bengang ni, banyak pulak kisah bengang yang menjelma kat kepalaotak aku ini. Ni kisah bukan present la. past tense.

KES 1

Dulu aku try ngorat dia. Konon dia hebat, keje pensyarah. Masa tu aku keje CSR (atas sikit je dari CSI). Sekali dia demand, yela, dia kan PENSYARAH....

Beberapa hari lepas kan HARI GURU. Kalo aku jumpa balik minah tu aku nak tanya satu soalan je... Aku ada HARI GURU, KO ADA KE HARI PENSYARAH?? KALO ADA PUN KO ADA KE GAME SUKANEKA YANG BOLEH BERBASAHAN DENGAN ANAK2 MURID KO? EH KO ADA KE ANAK MURID BAGI HADIAH???? HAHAHAH


KES 2

Aku ada sorang kawan yang tahap BFF la kononnya.. hahaha... Hari tu sekali aku terberitahu dia yang aku dah ada gerpren.. Dia boleh tanya aku balik

"Betul ke mung ada gepren????"

Apa? ingat aku muka tak laku ke?

Sejak dia tau status aku bergelpren ni, dia pun dah menggelabah jugak xde sape2 lagi. Sampai calon mak dia yang 4 tahun lebih tua pun sanggup nak diterima.. Itu okey lagi.. Baru2 ni aku wat stetmen akan bertunang..

Tiba2

Dia jugak nak bertunang

Whatdehel....

Kes xnak kalah la ni?

Jangan2 kalo aku kata aku sugar mummy , harus beliau mencari jugak kan??
(Kes tak mau kalah)

Tapi apa pun aku ngan dia tetap kamceng.. Walaupun selalunya kes dia macam xnak kalah, aku yang selalu mengalah...

Oh, itu aje yang bersarang di kepala otak aku sekarang ini.

3 comments:

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

Aku boleh jadik mak ikan..

Mr M said...

Kira saya ni jadi anak ikan la ye??? NAK NAK NAK!!! YEA YEA.. Qn jadik kakak...

marina anakcikbob said...

aku boleh jadi pensyarah ikan. eh.

Post a Comment