Sunday, December 12, 2010

Perkataan Itu Maksud Dia Ialah Multimedia Lah!!!


(Perhatian kepada semua pembaca, diharap jangan ada yang tersinggung dengan n3 kali ini. N3 ini diklasifikasikan sebagai U - maknanya Ular pun boleh baca walaupun terdapat sedikit kelucahan)

Pernah guna Google translate??? Cuba lah!!



Sedang aku mencari maksud perkataan estain (untuk entry yang lepas dengan menggunakan google translate, tetiba je terasa nak taip perkataan ni. Ala korang pun kadang2 taip jugak kan perkataan yang pelik2 sebab nak tengok apa yang keluar kan???)

Jadi aku taip la perkataan itu* seperti yang ditunjukkan di dalam gambar di bawah. Dan perkataan itu dalam bahasa Inggeris ialah MULTIMEDIA la. So?

Saja untuk kita gelak gelak

4 comments:

nani said...

sblm aku menkumen post ko ni..aku teringat lak soalan Mtest bahagian Insak ms nk msk KePLI dl..lbh kurang mcm ni la soalan die

Anda ketawa bila mendengar jenaka lucah.
a) wajar b) tidak wajar

aku dh xingat aku jwb ape..tp....


AKU NAK GELAK GAK...HAHAHAHAHAHAH

cam siot je

Gen2Merah said...

hahahahaha.... lawak betul la bro... Thanx singgah dan bagi komen dama blog saya.. Saya follow blog cikgu ini

Bintang-Bintang Ke Syurga said...

ada adaaa... zaman itu menjawab soalan secara innocent gilerr.. kepentingan kerja lebih penting dari kepentingan peribadi..

apizblur said...

Maknenye kita sungguh interaktif! sebab kite ade multimedia...(alamak, xsgke aku leh pikir mcm ni)

Post a Comment